Draudzene sūdzējās par bezmiegu, bet tagad saku, ka atradusi veidu kā gulēt bez problēmām

 

Daudzi mani draugi un kolēģi pēdējā laikā sūdzas par bezmiegu. Kādam ir grūti aizmigt, lai gan pirms gulētiešanas viņam šķiet, ka, tiklīdz galva pieskarsies spilvenam, uzreiz aizmigs.

 

Taču, apguļoties, sāk grozīties, galvā sāk raisīties dažādas domas, kļūst vai nu auksti, vai karsti, neērti gulēt vai nu uz muguras, vai sāniem. Un vēlme gulēt pazūd pavisam.

Daži, gluži pretēji, apguļas un uzreiz aizmieg, bet pamostas nakts vidū un atkal nevar aizmigt. Pusi nakts pavadot nomodā, viņi agri no rīta aizmieg un pamostas, kad sāk zvanīt modinātājs, pilnībā neizgulējušies un ar galvassāpēm.


Bet vakar darbā mana kolēģe dalījās ar mums, kā viņa tika galā ar bezmiegu, kas viņu periodiski mocīja apmēram sešus mēnešus.

Metode izrādījās tik banāla, ka mēs pat nevarējām tai noticēt. Lai tiktu galā ar bezmiegu, viņi izmantoja ķiplokus. Lai to izdarītu, viņa sašuva no marles maisiņu, nomizoja divas ķiploka daiviņas un ielika tās šajā maisiņā. Pēc tam maisiņu piestiprināja pie spilvena.


Ķiploku smarža viņu tā atslābināja, ka viņa pat nepamanīja, kā viņa aizmiga. Viņa to darīja 5 naktis pēc kārtas. Tikai katru rītu viņai bija jāmazgā mati, jo viņai šķita, ka ķiploku smarža iesūcas matos.

Lasi vēl: Kā Alla Pugačova gatavo savas slavenās kotletes ar āboliem

Bet mēs pasmaržojām viņas matus un nejutām nekādu ķiploku aromātu, pat ne miņas no tā.

Kolēģis teica, ka sērs, kas izdalās no ķiploku daiviņām, ir tas, kas izraisa miegu. Tam ir relaksējoša iedarbība un tas palīdz ķermenim atpūsties.

Nākamajā dienā cita kolēģe, kas cieta no bezmiega, teica, ka pirmo reizi pēc ilgāka laika gulējusi saldi, un tas viss pateicoties ķiplokiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment